top of page
Nyhetsbrev.jpg

Aktuellt

Här uppdaterar jag dig om marknader, utställningar, happenings mm.

Klicka in och se vad som är på gång!

 

Nalu Ceramics - Ocean Echo - Atlantis - Ringlad Vas

Ocean Echo

När jag arbetar fritt i min studio blir tekniken oftast ringling,  stora vaser föds ur det meditativa skapandet. Inte sällan hör jag inom mig havens brus och vågor och så far tankarna  iväg, jag vill hjälpa henne...

Nalu Ceramics - Ringlad Golvurna

Namnbytet

Jag startade under namnet Citronlundens krukmakeri som byttes till Nalu Ceramics. Det finns såklart en historia bakom det hela, är du nyfiken så kan du klicka in här och läsa mer.

NALU-EGET-0075.jpg

Kurser & Workshops

Vill du prova på att förvandla lera till keramik? Jag ger dig personlig coachning genom  hela kursen. Det är lätt hänt att både tid och rum försvinner när du har med leran att göra.

Plast förorenat hav

Nalu stöttar Mission Blue

Jag inspireras till stor del av världshaven och dess invånare,  men varför just havet?  Viste du att jag även stöttar havet och att du gör det när du köper mina produkter? Läs mer här...

KeramikmagasinetNo.2.jpg

Keramikmagasinet

Läs om historien bakom magasinet, hur började allt? Kan man prenumerera? Här hittar du svaret på några vanliga frågor gällande magasinet.

 

06DB471B-A640-4B26-88EA-E260004693D1.JPG

Om

Vem hon är som gråter av lycka när hon möter havet, som skapar i takt med havets vågor. Hon som hittade till leran när livet fullständigt brustit itu, och vad gör hon idag som kan hjälpa dig?

bottom of page