top of page
_edited.jpg

KERAMIKKURSER OCH WORKSHOPS

 

Nalu ceramics finns på Backamo ca 15 min bilfärd från Jönköping och består av en liten studio och en ateljé som är öppen året runt så länge jag finns på plats att ta emot dig. Kontakta mig via mail om det är intressant.

 

Under sommarhalvåret hålls kursverksanheten utomhus, i ateljén eller i studion. Här kan 1-6 personer gå en kurs/workshop. Mindre sällskap som ex möhippor eller en afterwork kan boka kurs här under sommarhalvåret (maj-sep). Kontakta mig via mail om det är intressant.

Under vinterhalvåret kryper vi in i  studion och här finns bara plats för 3 deltagare. Det innebär att du alltid får god handledning och kvalitetstid genom hela din kurs/workshop här.

 

KURS

Hos Nalu Ceramics kan du gå en kvällskurs under vår eller höst terminen. Det är 5 tillfällen fördelat på 5 veckor, du får då prova på att arbeta med leran genom drejning eller ringling. När godset torkat och bränts en första gång får du sedan också komma tillbaka och glasera dina alster.  Vi smuttar på goda kvällsteer eller alkoholfritt bubbel, och dyker ner i lerans värld. Mer detaljerad information finns i webbshoppen.

WORKSHOPS

Vill du dyka ner vid drejskivan bara för ett par timmar och bara få prova på att dreja..?

Det är dessvärre inte så ofta jag har den den här typen av kurser, men när de finns hittar du dem i Webbshoppen. Signa gärna upp dig på mitt nyhetsbrev så kommer även uppdateringar med det på när kurser finns. (Du hittar anmälan till nyhetsbrevet här eller om du klickar vidare dig till kontakt sidan.)

 

Varmt välkommen till en stund med leran, där du får kunskap och egentid.

bottom of page