top of page
K U R S E R  |  W O R K S H O P S
_edited.jpg

Nalu ceramics finns på Backamo ca 15 min bilfärd från Jönköping. Här kan 1-6 personer gå en kurs/workshop lite beroende på årstid. Sällskap på upp till max 6 personer kan boka en kurs här under sommarhalvåret (maj-sep).

Under vinterhalvåret kryper vi in i den varmare delen av studion och här finns bara plats för 1-2 deltagare. Det innebär att du alltid får god handledning och kvalitetstid genom hela din kurs/workshop här.

 

K U R S

Hos Nalu Ceramics kan du gå en kvällskurs. Det är 5 tillfällen fördelat på 5 veckor, du får då prova på att arbeta med leran genom drejning eller ringling. När godset torkat och bränts en första gång får du sedan också glasera dina alster. Mer detaljerad information finns i shopen.

"C A T C H  T H E  W A V E"
Ibland kanske det dyker upp en "cath the wave workshop". Det innebär att jag lägger ut information en vecka innan eller kanske till och med  samma vecka, att det just är en "Catch the wave workshop" på gång. Då får man helt enkelt "Catch the wave" och anmäla sig till workshopen i shopen. Här är det enbart varianten "först till kvarn" som gäller.

bottom of page