top of page
Diana Nalu Ceramics

OM MIG

Jag som tokälskar havet och leran, heter Diana Nylén och är född 1979Jag har två års keramikstudier bakom mig, är egenföretagare och grafiker sen 2005 och har jobbat både som frilans och genom anställningar. Jag har bla drivit företaget Mr. Fågel (ett barnbrand) som tog fäste och jag hade återförsäljare över hela Europa och även i USA. Idag jobbar jag med Nalu Ceramics och KERAMIKmagasinet på heltid.

Jag och familjen bor på Backamo utanför Jönköping där jag även har min studio och ateljé. Min keramik står lika mycket för enkelhet som för detaljrikedom. Formspråket är avskalat och mjukt. Det du köper här är alltid skapat med omtanke och värme.

När tid och möjlighet ges befinner jag mig helst vid eller i havet. På mage på en brygga, på en strand, på en klipphäll, i havet med snorkeln på. Jag kan titta in i havets själ i timmar. På krabborna som leker kurragömma, på tången och sjögräset som vajar rogivande. På vågornas dans och på alla dom, som på olika sätt,dansar med.

Jag älskar musik och smygövar på min ukke.

Min dröm är att genom min keramik skapa mer förståelse för haven och det som lever i dem, att vara ett strå som dras till stacken för att hjälpa världshaven. Jag drömmer om att få resa runt och möta djuren och haven, att befinna mig öga mot öga med en val, att snorkla bland friska livgivande korallrev och veta att du och jag  varit en del av att få dem att må bra igen. Jag vill göra skillnad.

MITT SKAPANDE

 

• Jag skapar för världshaven.

(Stöttar Mission Blue)

• Jag skapar för dig som vill ha unik och personlig keramik till ditt hem eller arbetsplats.

• Jag skapar för dig som gillar keramik skapad med varsam hand och noggrannhet.
• Jag skapar för dig som värnar om miljö och natur i synnerhet havet.

• Jag skapar för dig som vill investera i dig själv, i lokala småföretag och i havet.

Jag hoppas att vi ses och att du vill vara med och göra skillnad för framtiden!

diananylen svart.png
bottom of page